Vinterens festfarger: Champagne and Caviar

Publisert: 08.11.2019

Er neglene dine klar til jule- og nyttårshelgenes mange fester? Light Elegance gir deg 12 vakre juvelfarger som grantert gjør deg festklar: Champagne & Caviar! En kolleksjon som skapt for de mest glitrende av alle kvelder.

 

6 unike Color Gels.

 

Rike juveltoner som spenner fra glitrende Smaragd til midnattsblå Topas, varme rødtoner som dyp Bordeaux og flammende rubin, og isende sølvglitter med spennende nye teksturer står på vinterens festmeny. Og Light Elegance har nok en gang klart kunststykket å gi negledesignere verden over nye spennende former og farger å jobbe med. Vi kan nesten ikke vente med å se hva våre norske kunstnere kommer opp med av mesterverk denne vinteren!

 

6 vakre Glitter Gels.

Kolleksjonen er ute i vår nettbutikk nå, og tilgjengelig for alle profesjonelle kunder med Light Elegance diplom. Ta kontakt med vår kursavdeling på kurs@neglakademiet.no hvis du er nysgjerrig på å prøve en av verdens mest kreative, spennende neglesystemer, du også.


Artikler om Negl, hånd og fot

VINYLUX 2-IN-1 gjør hjemmemanikyren din enklere enn noensinne. Oppgrader hjemmemanikyren din med smarte CND​ VINYLUX 2-in-1. Nå trenger…

CND mest etterspurte, etterlengtede og ikoniske farger er endelig tilbake!   Å være pasjonert opptatt av mote betyr…

Å gi den perfekte gaven er lett med disse skjønne favorittene fra CND. Legg vakre spafavoritter under treet…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies