Vill skjønnhet fra CND

Av: Marianne Jemtegård
Publisert: 11.09.2018
Høstens sterkeste manikyrtrender henter inspirasjon fra naturens utemmede krefter.

 

Finnes det en mer perfekt inspirasjonskilde enn moder jord? Med sin endeløse palett av farger er naturens magi en evig muse i motebildet. Designere har i årtier latt seg inspirere av høstlige fargepaletter, mystiske metaller og rå sten. Og på interiørfronten er marmor, granitt og rustikke krystaller naturelementer som får norske stylisters hjerter til å slå fortere akkurat nå. Selvsagt følger skjønnehetstrendene i samme spor, med naturlig og vill inspirasjon.

Kolleksjonen Wild Earth fra det verdensledende profesjonelle neglemerket CND innbyr til en fargefest med fokus på de jordiske, magnetiske og ville gledene.

Vi snakker delikate sand- og jordtoner, forheksende aubergine, drømmende midnattsblå og flammende rødt. Farger inspirert av elementene, med en sterk personlighet og mange personlige variasjonsmuligheter.

– De rike fargene, inspirert av slående landskap og naturens endeløse utvalg av teksturer, gjør det lett å komme i kontakt med din ville side, forteller Jan Arnold, Co-founder og Style Director hos CND.

Og det lover jo godt for mørketiden vi nå går inn i.

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Visste du at negler med hel, frisk lakk faktisk gir bedre beskyttelse mot sykdom?  Riller og sprekker i…

Vårens vakreste eventyr er så vidt igang, med det ene spektakulære nyhetsslippet etter det andre. En av de…

Vårens første produktslipp fra Light Elegance er 12 gelégodbiter proppfulle med spirende og våryr glede. Gjør deg klar…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies