Du har 0 vare i kurven

Produktet ble lagt i handlevognen.
371b0523d5
SettingsManage template
Registrer X
Logg inn X
LE Valentine Kit
Art nr: KH214

Kjærligheten er i luften og romantikken blomstrer. I anledning Valentines gir Light Elegance alle sine hjertevenner to helt spesielle farger i en special edition kolleksjon. Heart Shaped Box Color Gel gir en klassisk, rik og sofistikert jordbærrød farge, mens Bouquet Day Glitter Gel er gnistrende fushia rød med rosatonet og vakre glitterkorn.

Pakken inneholder:
1 x Color Gel Heart Shaped Box – UV/LED gel, 17 ml
1 x Glitter Gel Bouquet Day – UV/LED Gel, 17 ml

Color Gel fra Light Elegance er en  UV/LED gele, full av pigmenter og som kan brukes i meget tynne lag, men fortsatt være heldekkende. Color Gel er det perfekte valget for deg som ønsker å tilføre farge til dine forlengelser og gir deg mulighet til å tilby dine kunder et bredt spekter med farger. Siden fargene er ultraintensive og rike på fargepigmenter, er det kun behov for et ekstremt tynt lag ved påføringen for at du skal oppnå et flott resultat. Color Gel er en hard gele som må files av. Skal herdes i LED- eller UV lampe.

Glitter Gel fra Light Elegance er en UV/LED gele, full av pigmenter og som kan brukes i meget tynne lag, for ønsket dekkevne. Glitter Gel er det perfekte valget for deg som ønsker å tilføre farget glitter  til dine forlengelser og gir deg mulighet til å tilby dine kunder et bredt spekter med farger. Siden fargene er ultraintensive og rike på fargepigmenter, er det kun behov for et ekstremt tynt lag ved påføringen for at du skal oppnå et flott resultat. Glitter Gel er en hard gele som må files av. Skal herdes i LED- eller UV lampe.

 
Tilgjengelig ved profesjonell innlogging
Antall:

Share Pris forespørsel
MVA :  
Spart:  
Netto pris: 
Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.

Navn:
Melding: