LE P+ Gel Polish – ONLINE Produktopplæring

Light Elegance P+ Gel Polish
ONLINE Produktopplæring

Online livestreamet produktgjennomgang

 

Light Elegance fortsetter som den ledende innovatør av 100% HEMA-monomerfrie, UV- og LED-gele produkter for den profesjonelle bransjen. Nå presenterer de sitt nye gelelakk system P+ Gel Polish som bygger på suksessen til den populære JimmyGel Building Base. Med 3+ ukers holdbarhet inneholder P+ Gel Polish en perfekt blanding av styrke og fleksibilitet med rike, nydelige farger og glitter i flaske med pensel, og som har den samme effekt som hardgel-farger, men i et soak-off system.

 

HVEM PASSER BEHANDLINGEN FOR?

P+ er et allsidig gelelakk system som passer for alle dine kunder som ønsker farge, enten de foretrekker det klassiske, fargeglade, glitrende eller det aller siste i trendbildet.

Den nye P+ systemet er virkelig en spektakulær serie med kombinasjonen av 3+ ukers holdbarhet, silkemyk applikasjon og en særdeles god dekkevne som gjør det mulig å legge tynne, elegante negler uten uønsket tykkelse. Med samme ytelse som til hardgel-farger får du nå et system som er soak-off på bare 7 minutter.

Hva gjør P+ Gel Polish for kunden:

Gelelakk kunder: P+ Gel Polish manikyr gir kunden beskyttelse av naturneglen med fantastisk farger og glitter som sitter feilfritt i 2+ uker med en hard speilblank, slitesterk finish som kan fjernes på bare 7 minutter. Ønsker kunden ytterlige styrke og 3+ ukers holdbarhet finnes det mange soak-off alternativer som kan legges under som et styrkende lag og er du negledesigner kan du også legge et tynt lag med byggegeler slik som JimmyGel fra Light Elegance.

Gele- og akryl kunder: Ved å bruke JimmyGel kan tiden halveres ved økt hastighet og enkelheten ved bygging, rebalansering og etterfylling sammenlignet med tradisjonell gele og akryl. Kunden får lette, sterke forlengelser på samme måte som man kjenner det fra tradisjonelle kunstnegler med 3+ uker holdbarhet. Alle P+ fargene kan legges over gele og akryl uten base coat, med samme flotte resultat og utvalg av farger og glitter.

Dekor kunder: Her er det noe for enhver smak i form at både kremet, skimmer og glitterfarger. Slipp kreativiteten løs og med glittergeleer som kan legges over hverandre og fargene, er mulighetene uendelige. Gi kundene den ultimate farge- og glitterkombinasjonen som gjør at hun vekker oppsikt!

 

HVEM PASSER PRODUKTOPPLÆRINGEN FOR?

Light Elegance P+ Gel Polish er et profesjonelt gelelakksystem designet for alle profesjonelle ferdighetsnivåer, fra de som er utdannet som hudpleier og frisør til negledesignere.

P+ Gel Polish er for deg som utfører manikyr med gelelakkfarge på naturneglene, forsterkninger med farge eller for negledesignere som en avsluttende behandling på ordinære forlengelser.

Ønsker du som negledesigner å utvide din meny med sterke og holdbare soak-off forlengelser som i tillegg er svært raske og rebalansere, velger du JimmyGel Building Base. Light Elegance sin gele i en flaske med pensel som sammen med P+ Gel Polish skaper lette, sterke forlengelser med farge og glitter, alt med 3+ ukers holdbarhet.

For å delta på denne produktopplæringen må du kunne vise til utdanning innen bransjen, og ved kjøp av JimmyGel Building Base Gel må dokumentasjon på utdanning innen kunstnegler med gele eller akryl fremlegges.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

* Produktlære og sortiment
* Demonstrasjoner
* Behandlingsprogram/etterbehandlinger

 

HVA ER ONLINE LIVESTREAMING?

Hele produktopplæringen og demonstrasjoner gjennomføres live online hvor du som kursdeltager vil se presentasjoner og demonstrasjoner. Du vil under hele kurset kunne se og kommunisere med instruktøren.

Light Elegance P+ Gel Polish produktopplæring krever påmelding for kunne gi deg tilgang til lukket online-arrangement.

 

MER INFORMASJON

Kontakt vår kursavdeling på 40 00 59 26 eller send oss en E-post

Denne GRATIS online produktopplæringen vil kun tilbys i lanseringsperioden ut 2020. Etter dette vil Light Elegance P+ Gel Polish inngå i våre ordinære kurs. Du vil finne Light Elegance P+ Gel Polish og JimmyGel i kursene:

• Light Elegance P+ Gel Polish
• Light Elegance Gele – grunnkurs i negledesign med hardgele (P+ og JimmyGel inngår)

Nye kurs 2021 i gelenegler på tvers av leverandører som tilbyr «Gel-in-a-bottle»
• Builder Gel for negledesignere (her vil JimmyGel inngå)
• Grunnkurs Builder Gel teknikker (her vil JimmyGel inngå)

 

PRIS
GRATIS
Deltagelse krever påmelding i forkant og inkluderer ingen produkter.

HVOR OG NÅR

ONLINE - Livestreamet produktopplæring

Se kursliste
P+ Gel Polish
ONLINE
produktopplæring

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies