Creative Play vårkolleksjon: Globetrotter

Publisert: 04.04.2019

Med verden for dine føtter – og fingertupper.

CND er en global neglefavoritt, og legger denne våren ut på en magisk jorden rundt-reise sammen med deg. Nye verdensdeler, storbyer og sandstrender står på menyen. Og mellom alle de spennende oppdagelsene synker du ned i en stadig ny, myk salongstol for å oppdage lokalmiljøets unike skjønnhet. Disse skjønne øyeblikkene samler du på, og blir en del av din helt personlige look denne våren. En look inspirert av den globale eventyreren, på stadig jakt etter nye opplevelser og minner.

Oppdag verdens magefaseterte skjønnhet, inspirert både av globale catwalktrender og lokale tradisjoner, med kolleksjonen Globetrotter fra CND Creative Play!

Globetrotter-kolleksjonen kunne neppe blitt lansert på et bedre tidspunkt. For det er noe eget med våren. Alt kjennes nytt og friskt. Og vi er sultne på nye farger, stiler og uttrykk. Lyse pasteller fra moteverdenen får følge av dypere, mer utfordrende nyanser som matcher en uredd globetrotter.

Finn din favoritt blant de fire nyansene, og gå vårens eventyr uredd i møte. Sammen med CND er hele verden din lekeplass.


Artikler om Negl, hånd og fot

Noen farger er evige klassikere: Sofistikert grå, varm beige, dyp rød og elegant plomme. Valgene som alltid er…

Vibrante, energiske farger som skapt for sommerens mange eventyr: Dette er Prismatic. VINYLUX, den langtidsholdbare neglelakken fra CND…

CNDs mestselgende pleieprodukt kan brukes til mer enn å sikre seg sterke, sunne negler. Derfor er SolarOil et…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies