A KLAD Bransjedager 2019

.

Invitasjon til årets BRANSJEDAGER og GRATIS KURS!

Endelig er høsten her og vi har igjen gleden av å invitere deg som jobber profesjonelt i bransjen til ulike bransjedager i Oslo,  Bergen, Sola og Trondheim. Vi bobler over av glede for å gi dere dager med påfyll av årets lanseringer, sesongens nyheter, ny kunnskap, gode kjøp og mingel med kollegaer. HUSK å meld deg på, mange av arangementene har begrenset antall plasser!

 


.

TO NYE PRODUKTSERIER HAR KOMMET TIL

Mange har nok fått med seg at vi har utvidet sortimentet med vippeløft fra LashUS og et vokssystem fra wax:one. To helt nye merker vi selvfølgelig vil presentere. Enten du ikke har fått testet dem eller så vidt har kommet i gang så vil vi oppdatere deg med produktinformasjon og tips. Med oss har vi testere slik at du får sett ordentlig på hele produktserien. Under dagen får du et introduksjonstilbud med 10% avslag på alle produktene i disse to seriene.

 


 

I kofferten har vi selvfølgelig også tatt med oss sesongens nye kolleksjoner fra våre leverandører CND, Light Elegance, Lecenté og Yours Love slik at du får se vinterens siste nyheter.

DETTE ER NOE AV DET VI BYR PÅ

– Trendprat og nyhetsoppdatering

– Presentasjon av sesongens farger fra CND, Light Elegance og Lecentè

– Presentasjon av nyhetene LashUS og wax:one

– Presentasjon av en helt ny produktserie fra Famous Names

– GRATIS kurs med deltakerbevis i IBX sine systemer

I tillegg til masse god informasjon møter du instruktører som er der for svare på dine spørsmål.  Som vanlig har vi med mange gode tilbud denne dagen. Benytt anledningen til å fylle på med kunnskap og mingle med kollegaer fra bransjen.

 


.

7. OKTOBER GJØR VI DET IGJEN!

Lansering av ny produktserie og DU FÅR ET GRATIS KURS!

På vår første bransjedag 7. oktober gjør vi det igjen, vi utvider sortimentet. Vi lanserer en helt ny leverandør og er stolt av å få med oss det velrenommerte amerikanske firmaet Famous Names med sine svært kjente kvalitetsprodukter for naturnegler og hud. NeglAkademiet vil være eneleverandør i Norge på deres produkter og undervisning.

Famous Names har to små serier kjent for sin høye kvalitet og resultater. I serien Dadi’ er nok negleoljen mest kjent, men de har også flere fantastiske spa produkter basert på denne oljen. Resultatet av denne serien har imponert oss veldig.

Aller mest kjent er flaggskipet IBX SYSTEM et enkelt system med profesjonelle behandlinger som reparerer og forebygger tørre, sprukne, flisete og skadde naturnegler. Vi har sett resultatene og er helt blåst av banen, vi kan ikke vente med å vise dere. Som om det ikke er nok, kan dette brukes sammen med kunstmaterialer og gelelakk, så her får du et ekstra verktøy for et perfekt resultat og ekstra inntjening.

Den siste gavepakken fra Famous Names er IBX BOOST, en forsterker i gele som kan brukes i tillegg til IBX SYSTEM eller alene. Perfekt til å gi ekstra styrke under gelelakk eller bare på naturneglene uten farge. Her kommer en veldig god erstatning for Brisa Lite som mange savner.

 

.

 


 

GRATIS INTRODUKSJONSKURS I IBX!

For å feire nylanseringen ønsker vi å gi deg som kommer til våre bransjedager muligheten til å være den første som får informasjonen og et helt GRATIS INTRODUKSJONSKURS uten forpliktelser i IBX med deltakerbevis. Kurset vil gi deg god produktkunnskap og nøye gjennomgang av de ulike behandlingsprosedyrene slik at du er klar for å tilby dette selv med en gang.

IBX er et system som gjør det svært enkelt å komme i gang uten store kostnader og under dagen tilbyr vi 10% avslag på alle produktene fra Famous Names til kursdeltakerne.

 

HUSK Å MELD DEG PÅ, DET ER BEGRENSET ANTALL PLASSER I ALLE BYENE!

 

 


 

VELG DIN BY OG MELD DEG PÅ!

Alle byene har noe forskjellig gjennomføring av programmet, men dette er det vi i alle byene har gleden av og presentere for deg denne høsten. Gå inn på ønsket by og se oppsatte tidspunkt og meld deg på!

FULLT - BRANSJEDAG MED GRATIS IBX KURS
Mandag 7. oktober, kl 09:30 - 15:00

ELLER

FULLT - BRANSJEDAG MED GRATIS IBX KURS
Tirsdag 8. oktober, kl 09:30 - 15:00
FULLT - BRANSJEDAG MED GRATIS IBX KURS
Onsdag 30. oktober, kl 10:00 - 15:30
BERGEN BEAUTY MESSE
2. OG 3. november

OG/ELLER

FULLT - GRATIS IBX KURS
Tirsdag 12. november, kl 17:00 - 20:00

EKSTRAKURS - GRATIS IBX KURS
Lørdag 16. november, kl 11:00 - 14:00
ÅPENT HUS
Fredag 25. oktober, kl 17:00 - 20:00

OG/ELLER

FULLT - GRATIS IBX KURS
Torsdag 31. oktober, kl 10:00 - 13:00

FULLT- GRATIS IBX KURS
Tirsdag 5. november, kl 10:00 - 13:00
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies