Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X


 

CND SHELLAC LUXE
For første gang får du en revolusjonerende to-stegs gelelakk som kan fjernes på kun 60 sekunder.

 
       

 

HVA ER CND SHELLAC LUXE?
I 2010 lanserte CND, det verdensledende merket for profesjonell negledesign, nyheten CND Shellac: Den profesjonelle neglebehandlingen som ene og alene revolusjonerte en hel bransje, og fikk både konsumenter og profesjonelle til å se på neglelakk med nye øyne. Nå gjør de det igjen, med verdenslanseringen av CND Shellac LUXE.

CND Shellac LUXE er dette tiårets største innovasjon på neglemarkedet. Det er et nyskapende, teknologibasert og profesjonelt produkt som gir store fordeler både for behandler og kunde.

CND Shellac LUXE er et to-stegs system med en selvheftene kombinert base og color coat, og en speilblank top coat som gir både høy glans og beskyttelse. Unike mikroporer gjør det mulig for fjerneren å trenge svært raskt gjennom produktet slik at det kan fjernes på kun 60 sekunder.

 
       

 

PÅFØRING OG FJERNING
Formelen er tynn og fleksibel  og  den legges i to strøk, kombineres med Shellac Luxe Top Coat. Alle lag herdes i CND UV/LED lampe. Det trengs ingen filing på naturneglen verken før påføring eller under fjerning, noe som skiller Shellac fra fargede geleer og andre kunstmaterialer på markedet.

Med en oppgradert og kurvet pensel med over 200 hår, får du en myk, jevn og presis påføring. Shellac fjernes med wraps og CND Offly Fast uten noen form for filing på naturneglen. Er det lagt på kunstmateriale kan det selvfølgelig files av.

CND Shellac LUXE er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).  

 
       

 

SPAR VERDIFULL TID
Nye CND Shellac LUXE påføres i 2 enkle steg og er enestående rask når det kommer til fjerning. Med en tidsbesparende påføring og kun 60 sekunders fjerningstid, sparer du hele 15 minutter av behandlingstiden, sammenlignet med en CND Shellac behandling.

 

 

PREMIUM SERVICE
Den patenterte CND Shellac LUXE formelen gir 14+ dagers holdbarhet med en speilblank overflate, når brukt som anvist. CND Shellac LUXE kommer i 65 luksuriøse farger, hvor 50 matcher CND Shellac sine mest elskede farger og de resterende 15 er helt nye eksklusive farger for CND Shellac LUXE.

 
       

 

HVA TRENGER JEG AV PRODUKTER?

Les mer om produktene som gir deg

• 14+ dager med høy slitesterkhet
• Fantastisk krystallklar glans
• Null tørketid
• Utrolige 60 sekunder fjerning
• Ingen skader på naturneglen

 

 

LAST NED INFORMASJONSSKRIV

Fargekart
Lanseringspakker – smarte kjøp
Informasjonsark
Ofte stilte spørsmål
Produktblad CND Foil Wraps
Produktblad CND LED Lamp

 
       

Flaskene er belagt utvending med samme CND Shellac LUXE farge som innholdet. Korken har et godt grep med en oppgradert og kurvet pensel med over 200 hår, for en rask, jevn og presis påføring.
 
 
   

 

EKSTRA FORDELER FOR PROFESJONELLE
Nye CND Shellac LUXE kombinerer luksus med raskere service, noe som gir et høyere inntjeningspotensiale for din salong.

“Hos CND er vi alltid på jakt etter forbedringer av våre tjenester når det kommer til tidsbruk og kvalitet. Nye CND Shellac LUXE er et stort steg videre, ikke bare for oss, men for hele bransjen. Dette er en premium service som tilfredsstiller noe vi vet er en stor etterspørsel blant våre profesjonelle behandlere og deres kunder: raskere behandlinger og snillere produkter”, sier CND co-founder og Style Director, Jan Arnold.

Hver eneste farge gir den ekstra blanke finishen som CND Shellac har gjort til sitt varemerke. I tillegg gir denne nyheten løfter om en snillere formula som sørger for enkel fjerning uten at naturneglen flasser, sprekker eller knekker når brukt som anvist.

Med denne utvidelsen av produkter i CND Shellac familien, får den profesjonelle behandleren alternativer til beskyttelse, farger og fjerningstid, for å møte en hver kundes unike behov. CND Shellac LUXE vil ikke erstatte den originale CND Shellac, men kommer i tillegg.

 
       
       

 

LANSERINGSPAKKER
Alle produkter selges selvfølgelig løst, men ønsker du å gjøre et smart kjøp og spare penger, se på disse pakkene.


Se oversikt på alle lanseringspakker nå
 

Alle farger og pakker finner du i vår nettbutikk. Logg inn for å se priser

 

 

FINN EN SERTIFISERT CND SHELLAC SALONG NÆR DEG
Kunne du tenkt deg å få CND Shellac LUXE eller CND Shellac på dine negler, ta kontakt med en sertifisert salong i din nærhet og gjør en avtale.

Klikk på kartet og finn din salong

 

Er du salongeier og vil sertifisere din salong?

 
       

 

 

 

SHOP
Se de ulike produktene med produktbeskrivelse og legg dem i din handlekurv nå!


HANDLE NÅ! ►

   

KURS
Ønsker du å lære mer, finn et kurs nær deg.

CND Shellacer ►
CND Shellac og dekor ►
CND Brisa og Shellac på tær ►

 
   

VERKTØY OG SUPPORT PRO
Ressurser for produktgruppen.

Produktprofiler ►
HMS-datablad (SDS) ►
Bildemateriell ►

Steg-for-steg

 
NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler