Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

Parafinvoksbehandling en god investering!

Mange sliter med tørr hud, spesielt på høst og vinter. Ofte kommer høstkulden som et sjokk for sommerbrun hud, andre ganger er det mangelen på tilført fuktighet i kombinasjon med vanlige hverdagssysler som har skylden.

Parafinvoksbehandling er en behagelig fuktighetsbehandling som er et supplement til manikyr og pedikyr. Systemet gir mye fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Man bruker en termostatstyrt beholder med parafinvoks med lavt smeltepunkt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes kundens hender ned i den smeltede voksen flere ganger. Voksen legger seg som en hinne rundt hendene og man pakker dem så inn i plastposer og legger varme håndklær rundt, eller stikker hendene inn i en spesiallaget frottévott. Kroppsvarmen trenger ut til det ytterste hudlaget, porene åpner seg, man svetter og urenheter slipper ut, samtidig som oljen og vitaminene i kremen trenger dypt inn og får godgjort seg. Etter 10 til 15 minutter trekker man av vokslaget og foretar vanlig massasje.

Mengden i et fullt voksbad kan benyttes til ca 40 kundebehandlinger, hvis man beregner 4 dypp pr hånd. Mellom hver behandling bør beholderen dekkes til for å unngå støv etc. Parafinvoksbehandling kan naturligvis tas alene, men kan anbefales som en tilleggsbehandling ved rebalansering av negler eller kanskje det beste; som en del av en Spa Manikyr behandling.
 

Velg blant følgende parafinnvoks:

Fersken
Dypttrengende - meget fuktighetsgivende (favoritt ved håndpleie)

 

Lavendel
Antioksidant - beroligende (populært alternativ til både hånd- og fotpleie)

 

Tea-tree
Rensende - energigivende (favoritt ved fotpleie)

 

Se bilder og beskrivelser av hvert enkelt produkt i vår nettbutikk

SHOP

Se de ulike produktene med produktbeskrivelse og legg dem i din handlekurv nå! 

 

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler