Du har 0 vare i kurven
e2654261fa
SettingsManage template
Logg inn XKurs i Volum Vippeextension

 

Markedet for vippeextension har hatt en sterk vekst de siste årene, og både salonger og kunder etterspør kvalitetsorienterte, profesjonelle produkter og behandlere til det norske markedet.

NeglAkademiet er derfor stolte av å kunne tilby LaveriaLashes – en norskutviklet totalleverandør av produkter og undervisning. Kursene holdes av LaveriaLashes og deres svært ettertraktede instruktører tar deg gjennom et undervisningsprogram hvor høy kunnskap og profesjonalisering av faget i det norske markedet står i fokus.

Volum vippeextension er et kurs for deg som er klar til å ta steget videre. Her forutsettes det at du har utdanning i klassisk vippeextention og mestrer dette før du melder deg på.  Med denne teknikken festes flere kunstvipper sammen som en bukett på hver naturlige vipp, bukettene består av 2-5 kunstige vipper som tilpasses uttrykk man ønsker å lage. Med volumextension kan man få et fyldigere og tettere utseende. Ut i fra antallet vipper i buketten kan man også få et utseende fra helt naturlig til en glamorøs og svært tett volumeffekt. Volumvipper er mye tynnere og lettere enn klassiske vipper derfor kan man bruke flere vipper på hver naturlige vipp. En blanding mellom volum og klassisk er for de som behersker teknikken, et svært godt alternativ for å kunne tilpasse og gi et naturlig utseende.

Vi skreddersyr kursene for hver enkelt elev gjennom undervisning i mindre klasser som gir rom for tett oppfølging. Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis og vektlegger at du skal få høy selvtillit innenfor faget og ha med deg gode forutsetninger for videre trening og praksis. Etter bestått eksamen får du utlevert diplom.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

* Hva er volum extensions
* Hvilken tykkelser og bøy har vi i volum
* Hvordan påføres volum extensions
* Hva er en perfekt fane
* Bonding (feste)
* Hvorfor er volum extension mer skånsomt mot vippene
* Mix volum og klassiske vipper
* Vippestiler
* Festemiddel
* Produktveiledning innenfor festemidler
* Service
* Kommunikasjon og salg
* Praksis

 

MER INFORMASJON
Kontakt vår kursavdeling på  40 00 59 26 eller send oss en E-post

 

 

PRIS
kr 8.900,-
Prisen inkluderer, manualer, startpakke og materiell til en verdi av ca kr 4.500,-
 

HVOR OG NÅR?

OSLO

04.03.19 – 06.03.19          Undervisning           10:00 - 16:00

 

21.06.19 – 23.06.19          Undervisning           10:00 - 16:00

 
 

 

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler