Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

KJÆRE KURSINTERESSERT

NeglAkademiet AS er i dag en ledende totalleverandør som har jobbet med kundeoppfølging, utdanning og grossistvirksomhet over hele Norge siden 1989. Vår målsetting er å gi elevene en grundig og relevant opplæring samt å være i forkant av utviklingen.

 
       

 

GENERELL KURSINFORMASJON
NeglAkademiet dag har vi 4 faste undervisningssteder; Oslo, Bergen, Sola og Trondheim. I tillegg setter vi opp kurs både på forespørsel og ved stor etterspørsel andre steder. I vår kursplan finner du tidspunkt for alle våre kurs, enten de holdes av oss eller eksterne kursleverandører.

Via et globalt samarbeid kan vi tilby kvalitetsprodukter og faglig opplæring som hele tiden er under forskning og utvikling. Sammen med vårt team vil elever og kunder kunne videreutvikle seg, være nytenkende, trendsettende og suksessfulle innen sin bransje.

Dersom du har spørsmål etter å ha lest gjennom informasjonen, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 
       

 

PÅMELDING
Alle påmeldinger til kurs i regi av NeglAkademiet og eksterne kursleverandører, skjer ved å fylle ut elektronisk påmeldingsskjema. Etter påmeldingen er mottatt vil du få tilsendt praktisk informasjon og faktura på kursavgiften. Påmeldingen er bindende og du er sikret plass når fakturaen er betalt i sin helhet.

Hele kursavgiften må være betalt og på konto før kursstart. Trekker du deg senere enn 2 uker før kursstart og legeerklæring ikke kan fremvises, må du betale kr 2000,-, eller hele kursavgiften om den er lavere enn kr 2000,-. 

Ellers gjelder privatskolenes studiekontraktsvilkår, markedsføringslovens paragraf 9. Det tas forbehold om at kurset kan avlyses med 14 dagers frist før kursstart.

Send inn din påmelding her

 
       
 

NYTTIG Å VITE

Finansiering
NeglAkademiet og eksterne kursleverandører er ikke støttet av Lånekassen og eventuell finansiering av kurs må foretas av hver enkelt elev i sine respektive banker. Kursavgift må være innbetalt i sin helhet før kursstart. 

Modeller
Under en del av våre kurs er det nødvendig med modeller. Vi ser gjerne at du skaffer dette selv, men vi kan selvfølgelig være behjelpelig.

For dere som ønsker å sitte modell er dette gratis. Vi fører ikke ventelister, men legger ut på vår Facebook side ved behov.

Diplom/kursbevis
Kursavgift og eventuell eksamen må være betalt og bestått før kursbevis/diplom utdeles.

Eksamen
For kurs som avsluttes med eksamen finner du her
praktisk informasjon og regler.

Varekjøp 
Inntil du jobber i et firma med organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret, må alle varekjøp betales kontant eller ved postoppkrav.

Alle varekjøp betales i utgangspunktet kontant eller ved postoppkrav. For å få faktura må du selv eie et firma i bransjen registrert med organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret som kan kredittgodkjennes, eller du handle på vegne av en arbeidsgiver med samme forutsetninger.

Parkering
Dersom du kjører bil til kurs gjelder lokale parkeringsregler ved alle våre undervisningssteder (parkeringsplassene i Oslo, merket NeglAkademiet, er forbeholdt kunder i frisør- og neglesalongen).

Lunsj
Kursavgiften dekker ikke lunsj.

Prisendringer kan forekomme

 

 

 

       

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler