Du har 0 vare i kurven
2d84eb8e6f
SettingsManage template
Logg inn X

Depilève Come On Over – voksbehandlinger


Come on over  er spesielt tilrettelagt deg som kan å vokse fra tidligere og kun trenger en innføring i bruken av Depilève sine profesjonelle vokssystemer.

Depilève produserer sine vokser med bare de beste ingrediensene fra verden over. I tillegg brukes et spesielt utvalg av harpiks for dens utmerkede egenskaper til hefteevne, farge og ufravikelighet som gir Depilève sin voks det unike særpreget til forskjell fra andre. En streng kvalitetskontroll garanterer den perfekte kvaliteten av hårfjerningsvoks som alltid gir deg et tilfredsstillende og utmerket resultat du skal kunne forvente hver eneste gang.

Depilève er verdens nummer 1 innen profesjonelle vokssystemer, det selges i 91 land og blir brukt i over 120. Som innovatør for strips- og filmvoksing, har de det største utvalget i profesjonelle voks- systemer i dag. Velg det systemet som passer best til dine kunder og markedets behov. Hvert system har et bredt spekter av voks å velge mellom for alle hudtyper og klima. NeglAkademiet har sammen med Depilève sine egne eksperter tatt ut et sortiment voks og behandlingsprodukter tilpasset nordisk klima og hudtyper.
 

HVA VIL JEG FÅ GJENNOMGANG AV?
* Depilève Roll-on voks
* Depilève Strips voks
* Depilève Film voks
* Depilève behandlingsprodukter

 

MER INFORMASJON
Kontakt vår kursavdeling på  40 00 59 26 eller send oss en E-post

 

PRIS
GRATIS det forventes at deltakere har forkunnskap/utdanning i voksbehandlinger.

 

 

HVOR OG NÅR?

   

OSLO
Dagskurs etter forespørsel   

 

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler