Du har 0 vare i kurven
a1f61f6352
SettingsManage template
Logg inn X


 

CND CREATIVE PLAY NAIL LACQUER
Slå deg løs! Ta den helt ut med de unike fargene i dristige nyanser. Vær lys og lett. Vær mørk og mystisk. Vær skimrende metallisk. Just go play, med neglakksystemet Creative Play Nail Lacquer.

 
       

 

HVA ER NAIL LACQUER?
Creative Play Nail Lacquer gir levende, intense farger med multitekstur og variasjon, i et tradisjonelt tre-lags neglelakksystem som er enkel både i påføring og fjerning. Creative Play Nail Lacquer har svært finfordelte pigmenter som optimaliserer fargeintensiteten, gir levende og ultraintensiv farge med et jevnt og lekkert sluttresultat med høy glans. Velg blant 100+ farger hvor mange også finnes Gel Polish.

 

 
       

 

PÅFØRING OG FJERNING
Creative Play Nail Lacquer har en avansert designet pensel med nesten 400 penselhår for nøyaktig og jevn påføring som gir et svært jevnt og lekkert sluttresultat med høy glans. Du kan velge blant en mengde lekende farger av trendy utseende med en krystallklar overflate, fordelt på 10 ulike kategorier ut i fra fargens finish.

Creative Play Nail Lacquer er utviklet for forbrukere som ønsker hyppigere fargeendring, og tilfredsstiller samtidig det profesjonelle markedet. Creative Play Nail Lacquer legger til rette for et feilfritt, enestående resultat, med minimal innsats.Creative Play Nail Lacquer Color legges i to strøk og kombineres med Creative Play Nail Lacquer Base Coat og Creative Play Nail Lacquer Top Coat.

Creative Play Gel Polish fjernes enkelt med fjerneren CND Offly Fast. Neglelakkene er 7-FREE, det vil si fri for toluen kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen, og metyl etyl keton (MEK)

 
       

 

PRISER OG STARTPAKKER
Creative Play Nail Lacque kommer i flasker på 
13,6 ml til en svært gunstig innkjøpspris. I tillegg anbefaler vi profesjonelle å gjøre smarte innkjøp ved å velge en av flere startpakker.

Alle farger og startpakker finner du i vår nettbutikk.

 

 

LAST NED INFORMASJONSSKRIV
Fargekart
10 kateorier med finisher
Startpakker
Ofte stilte spørsmål
Produktinformasjon i utskriftformat

 
       
 
   

 

 

 

 

 

SHOP
Se de ulike produktene med produktbeskrivelse og legg dem i din handlekurv nå!


HANDLE NÅ! ►

   

KURS
Ønsker du å lære mer, finn et kurs nær deg.

CND Spa Manikyr ►
CND Spa Pedikyr ►

 
   

VERKTØY OG SUPPORT PRO
Ressurser for produktgruppen.

Produktprofiler ►
HMS-datablad (SDS) ►
Bildemateriell ►

Steg-for-steg

 
NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler