Du har 0 vare i kurven
f358783182
SettingsManage template
Logg inn X

CND CREATIVE PLAY GEL POLISH
CND lanserer nå de fantastiske fargene vi kjenner fra neglelakserien Creative Play i en helt ny serie med Creative Play Gel Polish. Slå deg løs! Ta den helt ut med over 50 unike farger i dristige nyanser som varer i opp til to uker.

 
       

 

HVA ER GEL POLISH?
CND Creative Play Gel Polish er en tradisjonell tre-stegs gelelakk med svært finfordelte pigmenter som optimaliserer fargeintensiteten, gir levende og ultraintensiv farge med langvarig fantastisk krystallklar glans og 14 dagers holdbarhet. Den legges som neglelakk med - underlakk, farge, overlakk - og herdes i CND UV/LED lampe.
Velg blant 50+ farger hvor alle også finnes som Creative Play Nail Lacquer.

CND Creative Play Gel Polish er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK)

 
       

 

PÅFØRING OG FJERNING
Creative Play Gel Polish har en avansert designet pensel med nesten 400 penselhår for nøyaktig og jevn påføring som gir et naturlig utseende og svært god beskyttelse av naturneglen. Du kan velge blant en mengde lekende farger av trendy utseende med en krystallklar overflate, fordelt på 10 ulike kategorier ut i fra fargens finish.

Creative Play Gel Polish Color legges i to strøk og kombineres med Creative Play Gel Polish Base Coat og Creative Play Gel Polish Top Coat. Alle lag herdes i CND UV/LED lampe.

Creative Play Gel Polish fjernes med wraps og CND Offly Fast på 20 minutter uten noen form for filing på naturneglen. Er det lagt på kunstmateriale kan det selvfølgelig files av.

 
       

 

FARGENE KAN BLANDES
Creative Play Gel Polish fargene kan blandes med hverandre og i Brisa Gel som farge- tilsetning. Siden dette er en gelelakk kan du nå tilpasse fargenyanser akkurat slik kunden ønsker. Blande flere farger sammen i en flaske eller krukke og for negledesignere som legger gele, kan Creative Play Gel Polish blandes inn i gelene.

 

 

LAST NED INFORMASJONSSKRIV
Fargekart

10 kateorier med finisher
Startpakker
Ofte stilte spørsmål
Produktinformasjon i utskriftformat

 
       
 
   

 

 

 

 

PRISER OG STARTPAKKER
Creative Play Gel Polish kommer i flasker på hele 15 ml til en svært gunstig innkjøpspris. I tillegg anbefaler vi å gjøre smarte innkjøp ved å velge en av flere startpakker.

Alle farger og startpakker finner du i vår nettbutikk.

 

 

 

SHOP
Se de ulike produktene med produktbeskrivelse og legg dem i din handlekurv nå!


HANDLE NÅ! ►

   

KURS
Ønsker du å lære mer, finn et kurs nær deg.

CND Shellacer ►
CND Shellac og dekor ►
CND Brisa og Shellac på tær ►

 
   

VERKTØY OG SUPPORT PRO
Ressurser for produktgruppen.

Produktprofiler ►
HMS-datablad (SDS) ►
Bildemateriell ►

Steg-for-steg

 
NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler