Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

Bergen Beauty Messen 4. og 5. november 2017

Nå nærmer årets mest begivenhetsrike helg på Vestlandet seg, dette vil du ikke gå glipp av! Bergen Beauty messen 2017 - årets største arena for helse, hår og skjønnhet. Messen arrangeres for første gang 4. og 5. november med 35 000 kvm og 100 utstillere i Bergens storstue Grieghallen. Dette skal være møteplassen for mennesker som er interessert i å få med seg alle de siste trendene innen skjønnhet og helse. I tillegg til å møte dyktige fagfolk, vil det også være mulighet til å se ulike show, aktiviteter og foredrag.

NeglAkademiet er selvfølgelig der, du finner oss på stand D7. Der vil dere kunne bestille produkter til gunstige messepriser, få utført CND Shellac, Vinylux eller Creative Play Gel behandlinger til meget hyggelige priser, spurt oss om fagspørsmål eller tips, og ikke minst se vinterens nye farger og produktnyheter. Med er også Laveria Lashes, vår totalleverandør innen vippextension. Vi registrerer naturligvis også bestillinger og sender varene når helgen er over.

 Dette blir en helg du ikke kan gå glipp av! Les mer om messe og se program for alle dagene.
 Åpningstider og priser

Lørdag 4. november      kl 10:00 – 18:00

Søndag 5. november     kl 10:00 – 18:00

Billetter: Kr 250,- pr dag eller kr 290,- for begge dagene.
Billetter kjøpes i inngangen eller på Ticketmaster.

 Besøke messen som privatperson

Bergen Beauty er absolutt ikke kun for fagpersoner, messen er åpen for alle. Som privatperson kan du gjøre fantastiske kupp på varer, behandlinger og andre tjenester. Du kan også møte mange av de lokale salonger og klinikker etc. fra Bergen, som ønsker nettopp deg som kunde. Her er det gode tilbud å få med seg, så dette vil du ikke gå glipp av. Som privatperson kan du også få med deg foredrag og show innen de forskjellige bransjene.
 Har du spørsmål kontakt våre dyktige servicekonsulenter for mer informasjon på telefon
23 25 36 36 eller
post@neglakademiet.no

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler