40 år med CND!

Publisert: 26.08.2019

CND feirer 40 år, og gaven er det selvsagt vi neglefans som får. Rubin-jubileet byr på to glitrende vakre overraskelser.

Rubinen er som kjent juvelen som markerer 40 år med lang og tro kjærlighet for ektepar. Og Ruby Ritz er dermed den helt passende fargen for å markere 40 år med like pasjonert kjærlighet til negler fra CND.

Den etterlengtede kultfargen har vært etterspurt av mange av våre kunder, og det er med stor glede at vi nå kan introdusere en spesiell jubileumsgave av fargen for en begrenset periode.

Men det er ikke den eneste gaven CNDs Style Director Jan Arnold har til oss denne høsten. Et helt spesielt og glitrende jubileums-kit er nemlig også tilgjengelig i anledning den store feiringen.

CND har valgt Swarovski som partner for sin jubileumsfeiring, og laget et rødglødende party-kit for våre profesjonelle kunder. I pakken får du CND Shellac i favorittfargen Wildfire med tilhørende Base Coat og Duraforce Top Coat, sammen med glitrende Swarovski krystaller. Hjerter og diamanter i ulike størrelser, alle med flat bakside, funkler i ulike nyanser av rubinrødt og sølv, perfekt for høstens og vinterens mange festlige anledninger.

40-års lanseringer fra CND: Jubileumsfargen Ruby Ritz, og Pro-kit med Wildfire, Base- og Top Coat og Swarovski-krystaller.

De to limited edition jubileumsutgavene er kun tilgjengelig for våre profesjonelle kunder. Du finner begge nyhetene i vår nettbutikk nå.

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Noen farger er evige klassikere: Sofistikert grå, varm beige, dyp rød og elegant plomme. Valgene som alltid er…

Vibrante, energiske farger som skapt for sommerens mange eventyr: Dette er Prismatic. VINYLUX, den langtidsholdbare neglelakken fra CND…

CNDs mestselgende pleieprodukt kan brukes til mer enn å sikre seg sterke, sunne negler. Derfor er SolarOil et…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies