Du har 0 vare i kurven
ad8d8d2a5d
SettingsManage template
Logg inn X

Lecenté – FAKTA 
Hvorfor velge Lecenté?

Lecenté har siden 2011 produsert de mest etterspurte glitterproduktene for det profesjonelle markedet.

Du tenker kanskje hvorfor er Lecenté så forskjellig?  Lecenté, er et firma som lever og ånder for sine produkter og har spesialisert seg spesielt på glitter til det profesjonelle markedet. Deres produkter er laget i den høyeste standarden, og de samarbeider tett i produksjonsprosessen for å sikre at produktene er trygge å bruke til den høyeste kvalitet til sitt formål.

Som selskap ønsker Lecenté å hjelpe deg med å maksimere din virksomhet og utvide din horisont for dekor, noe som er grunnen til at du alltid kan være trygg på at Lecenté sine produkter er laget spesielt for deg som profesjonell
.

   
 

Hvordan skiller Lecenté seg ut fra andre:

     
 1. Lecenté samarbeider med CND, noe som gjør at man får produkter og et fargeutvalg som passer ekstra godt til CND sine produkter.
   
 2. Produkter av ypperste kvalitet kun for det profesjonelle markedet, det vi si at du som profesjonell har noe ekstra og tilby, og det i en høy standard som alltid sikrer dine behandlinger.
   
 3. Lecenté glitter er presisjonskuttet, noe som eliminerer skarpe kanter for å gi deg svært god presisjon i påføring og ingen ujevnheter i ferdig resultat.
   
 4. 100% rent glitter, og hygiene settes i høysete. Med rent glitter mener vi at det ikke forekommer forurensninger. Andreklasses glitter er ofte produsert for hobbybruk og er ikke laget for å brukes på negler og har derfor ikke samme behovet for hygiene under produksjon og kan inneholde bakterier og forurensninger som glass, farlig metaller og papp.

  Du vil også se at alle produktforpakninger er forseglet for å sikre at hygienen er opprettholdt fra fabrikk og ut til deg som sluttbruker.

   
 5. Lecenté glitter er løsemiddelresistent - noe som betyr at Lecenté sin colour-lock teknologi stopper fargen fra å blø eller lekke når det kommer i kontakt med et løsemiddel, for eksempel CND Shellac, gele og liquid. Ikke alt glitter har denne teknologien og ofte kan man se at fargen endrer seg eller enda oftere at glitter mister opprinnelige farge og blir sølvskimrende. 

  Glitteret falmer heller ikke over tid på neglen eller i oppbevaringsboksene.

   
 6. Lecenté glitter  inneholder ikke Ftlater, noe som gjør det enklere å fjerne.
   
 7. Alle produktforpakninger er merket med innholdsdeklarasjon på produktet.
   
 8. HMS-datablad (helse, miljø og sikkerhet) for alle produkter (MSDS) - dette er et bevis på kvalitet og at det er egnet til formålet. Hvis et produkt ikke har denne informasjonen, er det sannsynligvis ikke er egnet til formålet.      
 

Tilbake til Lecenté hovedside ►

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler