Du har 0 vare i kurven
kurspreg
SettingsManage template
Logg inn X

Registrering av CND sertifisert Shellac salong

Tilbyr din salong Shellacbehandlinger? Registrer informasjon om din salong nedenfor for å bli inkludert i vår "Finn en CND Shellacer" database. Vær oppmerksom på, at  alle behandlerne som til en hver tid utfører Shellac i din salong må overholde CND sine vilkår og betingelser inkludert blant annet å bruke hele Shellacsystemet  (CuticleAway, ScrubFresh, Shellac Base Coat, Color Coat, Top Coat og CND lampe). Registrer deg nå og få en fantastisk mulighet til å reklamere for din salong.Ved  forespørsel om salonger som utfører Shellacbehandlinger fra forbrukere, presse og i reklamekampanjer, blir det henvist til denne databasen.
 
Besøksadresse (informasjon vist i ”Finn en CND Shellacer” listen)
Salong:*
 
Gate/Vei:*
 
Postnummer:*
 
Poststed:*
 
Fylke:*
 
Telefon for timebestilling:*
 
Webside:
 
                             
Kontaktinformasjon for bruk av NeglAkademiet AS (vil IKKE bli vist i ”Finn en CND Shellacer” listen)
Organisasjonsnummer:*
 
Postadresse
Gate/Vei:*
 
Postnummer:*
 
Poststed:*
 
Kontaktperson:*
 
Mobil-/direktenummer:*
 
E-postadresse:*
 
NeglAkademiet får ofte forespørsel fra forbrukere og presse/media om vi kan anbefale salonger som selger følgende produkter til hjemmebehandling.
Ønsker du å være en av de salongene vi anbefaler, ber vi deg svare på følgende spørsmål. Husk produktene må være kjøpt fra autorisert CND forhandler i Norge.

Fører du følgende produkter for salg:
                 
Vilkår og betingelser*
For å registrere din salong på dette nettstedet, må du godta disse betingelsene. Vennligst les dem nøye. For å sikre at hver forbruker får den ultimale opplevelse av Shellac, ber vi deg vennligst bekrefte at din salong gir CND Shellacbehandlinger i salongen din og utfører dem etter disse påstandene:
Jeg godtar vilkårene ovenfor med følgende muligheter for kontroll*

Når vilkårene er akseptert og registreringen er fullført, vil din salong bli vurdert og i løpet av kort tid bli oppført og henvist via www.neglakademiet.no som sertifisert CND Shellacsalong. NeglAkademiet forbeholder seg retten til å utføre besøk eller telefonhenvendelse til salongen for å evaluere og vurdere salongens Shellacbehandlinger og om praksis er etter vårt skjønn. NeglAkademiet AS forbeholder seg også retten til å fjerne salongen fra nettstedet når som helst, hvis de ovennevnte vilkår ikke er oppfylt.


Har du spørsmål eller ønsker hjelp til registreringen kontakt oss på 23 25 36 36 eller på e-post.
NeglAkademiet AS tar personvern og sikkerhet av personlige data svært alvorlig. Under ingen omstendigheter vil NeglAkademiet AS noensinne selge eller dele din personlige informasjon med noen personer eller organisasjoner. Informasjon som sendes til oss er bare tilgjengelig for ansatte som administrerer denne informasjonen for det formål å drifte siden "Finn en Shellacer".

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler