Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

                            

 

 

NeglAkademiet AS


NeglAkademiet AS er en ledende totalleverandør innen hånd-, fot- og neglepleie og jobber med kundeoppfølging, utdanning og distribusjon over hele Norge. Du vil finne et aktivt og profesjonelt miljø med skole og grossistvirksomhet. Vi har utdannet negledesignere siden 1989 og har siden den gang hatt som målsetting å heve utdanningsnivået innen faget og være i forkant av utviklingen. Vårt konsept er utviklet av negledesignere og via et globalt samarbeid kan vi tilby våre studenter og kunder kvalitetsprodukter og faglig opplæring som hele tiden er under forskning og utvikling. Sammen med vårt team vil studentene og kundene kunne videreutvikle seg, være nytenkende, trendsettende og suksessfulle i vår bransje. Vår hovedsamarbeidspartner er CND (www.cnd.com). Verdens ledende innen profesjonell hånd-, fot- og skjønnhetspleie i 30 år.    

 

Nettbutikk
Vår virksomhet er i hovedsak utdanning og grossistvirksomhet med salg av produkter til salonger i hele Norge. Vår nettbutikk er derimot åpen for alle enten du jobber i bransjen eller kun ønsker å kjøpe produkter til hjemmepleie. Alle får se hele vårt sortiment av produkter med bilde og beskrivelser. Men en del av produktene er kun til salg for de som jobber i bransjen og du vil ikke få tilgang til å kjøpe disse produktene uten å være pålogget som profesjonell.

Er du profesjonell, det vil si at du har utdanning eller jobber i bransjen, MÅ du logge på for å få tilgang til å kjøpe alle produktene til DINE priser. Vær oppmerksom på at selv om du har tilgang som profesjonell må du fortsatt ha utdanning som gjør deg berettiget til å handle varer innen for de ulike produktgruppene. Dette vil bli sjekket før varene sendes ut. Jobber du i bransjen, men ikke har tilgang, registrer deg nå og du vil innen 1-2 virkedager får tilgang til alle produktene med riktige priser. Ønsker du å lese mer om å få riktig tilgang ved pålogging klikk her.
 

Jobber du i bransjen?
Om du jobber med manikyr, pedikyr, parfymeri, frisør, fotterapeut, hudterapeut, negledesigner eller annet som har relasjoner til bransjen, kommer vi gjerne på besøk for å vise deg våre produkter. Vi har produkter for den profesjonelle og salgsprodukter til hjemmebehandlinger og vedlikehold. Ta kontakt med din nærmeste avdeling eller vårt hovedkontor for å avtale et besøk med en av våre kundekonsulenter eller for å få tilsendt vareprøver og informasjon.

 

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler