Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X
       
 

Negler skal bortskjemmes

Arbeider du til daglig med negler så vet du hvor viktig det er å bruke kvalitetsprodukter. NeglAkademiet AS tilbyr produkter til profesjonelle som jobber med negler. Vår hovedsamarbeidspartner er Creative Nail Design, som er verdens ledende leverandør av produkter innen profesjonell hånd-, fot- og skjønnhetspleie de siste 30 årene.

Med produkter for negler fra Creative Nail Design er du garantert noen av markedets aller beste produktserier for profesjonelle aktører i bransjen.


I vår nettbutikk finnes en rekke kvalitetsprodukter for profesjonelle fra Creative Nail Design.

Dersom du ønsker noen prøveprodukter til negler, sender vi gjerne over vareprøver. Vi kommer også på besøk om det er ønskelig, så kan vi selv presentere og demonstrere våre produkter for negler.

 

 

 

Ønsker du å jobbe med negler?

Drømmer du kanskje om å jobbe som en profesjonell negledesigner? Det er alltid stor etterspørsel etter flinke negledesignere, spesielt de som behersker CND sine teknikker. Vi har utdannet studenter innen negler siden 1989 med fokus på form, fasong og design.  Oversikt over alle våre kurs finnes du i vår studiekatalog. Våre kurssteder er Oslo, Trondheim, Bergen og Sola.


Du melder deg enkelt på våre kurs via vårt påmeldingsskjema.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter for negler eller våre utdannelser, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

 

Velkommen til NeglAkademiet

 

 

 

 

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler