Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

Skap deg en spennende karriere innen negledesign

 
           

Ønsker du en spennende karriere innen negledesign? NeglAkademiet AS har lang erfaring i å utdanne lærevillige studenter i negledesign, og vårt mål er å hele tiden ligge i forkant av utviklingen i faget. Sammen med vårt team vil du som student videreutvikle deg og bli nytenkende, trendsettende og suksessfull innen negledesign.

Vår målsetning er å gi elevene grundig og relevant grunnutdannelse i fagene for negledesign, håndpleie og fotpleie. Vi vektlegger spesielt design, form og fasong. I tillegg til grunnutdannelse tilbyr vi videreutdanning, CND master, for deg som ønsker å ta et steg videre. Våre faste kurssteder er Oslo, Trondheim, Sola og Bergen.

Under menyen kurs får du full oversikt over alle våre kurstilbud.

Alle våre instruktører er erfarne negledesignere som har gjennomgått den mest krevende og omfattende opplæring som finnes internasjonalt. I tillegg er de pålagt å holde seg faglig oppdatert på nye trender og produkter.

Du melder deg enkelt på våre kurs via våre påmeldingssider.

Vår hovedsamarbeidspartner innen negledesign er CND (Creative Nail Design) som er verdens ledende leverandør av produkter til profesjonelle innen hånd-, fot- og skjønnhetspleie. Om du allerede jobber med manikyr, pedikyr, parfyme, fotterapi, hudterapi, negledesign eller annet tilknyttet til bransjen, kommer vi gjerne på besøk for å vise frem våre kvalitetsprodukter.

I tillegg til kurs i negledesign tilbyr vi også en rekke produkter innen hånd-, fot- og neglepleie i vår nettbutikk.

Har du spørsmål om utdanning i negledesign eller noen av våre produkter er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen til NeglAkademiet

 

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler