Du har 0 vare i kurven
9345745b85
SettingsManage template
Logg inn X
       
 

To uker med høy glans - CND Shellac

Produktet CND Shellac Power Polish er utviklet av den anerkjente leverandøren Creative Nail Design (CND) og er en revolusjonerende blanding av neglelakk og gele. Det som dog skiller Shellac fra alminnelig neglelakk er en imponerende lang varighetsperiode.

Med en feilfri holdbarhet på to uker og en uvanlig kraftig glans, er Shellac perfekt til de fleste anledninger og du behøver ikke lenger å tenke over riper på neglene når du vasker opp eller graver i jorda.

Shellac legges som en neglelakk og herdes i UV-lys og krever ingen tørketid. En annen fordel er også at det kun tar noen minutter å fjerne CND Shellac, og dette er noe kunden enkelt kan gjøre selv om de ønsker.

 

Bestill CND Shellac Power Polish i vår nettbutikk.

 

Dersom du arbeider med manikyr, pedikyr, parfyme, frisør, fotterapi, hudterapi, negledesign eller lignende, kommer vi gjerne på et besøk til deg for å demonstrere og vise våre produkter

 
       
 

Bli en profesjonell CND Shellacer

Lyst til å lære mer om Shellac Power Polish? Meld deg på et av våre kurs i dag! Kursene arrangeres i Oslo, Trondheim, Bergen og Sola. I tillegg tilbyr vi en rekke kurs innen negledesign for deg som har lyst på en ny og spennende karriere, eller for deg som ønsker å videreutdanne deg. Du finner komplett oversikt under menyen kurs.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller kurs er det bare å ta kontakt.


Velkommen til NeglAkademiet.

 

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler